9 Ocak 2010 Cumartesi

Parça parça ideal kadın

3.2 milyon tirajlı İngiliz gazetesi Thu Sun, yaptırdığı bir anketle İngiliz erkekleri için ideal olan kadını belirledi. Anket sonuçlarına göre ünlü ve seksi kadınların vücutlarının bölümleri birleştirilerek kusursuz kadına ulaşıldı. İngilizlere göre ideal kadının yüzü Angelina Jolie'ye, saçları Cheryl Cole'a, göğüsleri Kelly Brook'a, kolları ABD First Lady'si Michelle Obama'ya, karnı Britney Spears'a, kalçası Kylie Minogue'a, bacakları Eva Longoria'ya ait.





'YÜZ'DE YÜZ GÜZELLİK

ANGELINA Jolie, dolgun dudakları, büyüleyici bakışlarıyla herkesin hayran olduğu çok güzel bir yüze sahip. Aktrisin siyah saçlarından, su yeşili gözlerine, dolgun dudaklarından, dövmelerine kadar onunla ilgili her şey ankete katılan İngiliz erkeklerini baştan çıkarıyor.



GÖĞÜS FARKIYLA BİRİNCİ

MODEL, aktris, ve TV yıldızı Kelly Brook, dünyanın en güzel göğüslü kadını unvanını kimseye kaptırmıyor. 86-60-96 ölçülerine sahip olan Brook, silikonsuz göğüsleriyle bu dalda defalarca birinci seçildi.



ORAN KUSURSUZ: KALÇA

KYLIE Minogue'un kusursuz bir kalçaya sahip olduğu, araştırmayla kanıtlanmıştı. İngiltere'deki Central Lancashire Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre, güzel kalçanın sırrı, bel-kalça orantısında yatıyor. Seksi pop yıldızının da bu ölçüye birebir uyduğu belirtiliyor.



KENDİ 'BACAK' KADAR AMA!

İZLENME rekorları kıran 'Umutsuz Ev Kadınları' adlı dizide 'seks düşkünü' 'Gabrielle'yi canlandıran Eva Longoria rakipleri Paris Hilton, Cameron Diaz ve Beyonce'u ezip geçerek dünya çapında en güzel bacaklı yıldız seçilmişti. 1 metre 57 santim boyunda olan 34 yaşındaki güzel oyuncu pürüzsüz bacaklarıyla İngiliz erkeklerinden tam not aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder