3 Ocak 2010 Pazar

Victoria's Secret Fashion Show

Dünyanın en prestijli defilelerinden biri olan Victoria’a Secret defilesi yeni yılın ilk günlerinde de kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için CNBC-e’de... Victoria’s Secret firmasının “Melekler” adıyla anılan ve profesyonel modellerden oluşan özel ekibi bu yıl milyonlarca dolar değerindeki kostümleri, yeni mankenleri ve bu yıl dördüncü çocuğunu dünyaya getiren Heidi Klum’un muhteşem dönüşüyle yine unutulmayacak bir sahne şovu sunuyor.



Black Eyed Peas’in Victoria’s Secret çıkarması...

Victoria’s Secret podyumuna çıkan en yuvarlak hatlı bayan, balık etli kadınların kraliçesi Fergie oldu. Gecenin özel konuğu olarak sahneye çıkan Fergie, üzerindeki yeşil korseli göz alıcı elbiseyle izleyicileri kendine hayran bıraktı.


Bu senenin yeni melekleri!

Victoria’s Secret kadrosundaki beş yeni meleği seyircilerin beğenisine sundu. Emanuela de Paula, Chanel Iman, Rosie Huntington-Whiteley, Lindsay Ellingson ve Candice Swanepoel o gece kariyerlerinin dönüm noktalarından birini yaşadılar. Rosie Huntington-Whiteley’in ilk İngiliz Victoria’s Secret meleği olduğunu da eklemek gerekiyor. Klum’un yeni modeller hakkındaki yorumları ise şöyle: “Onlara nasihat vermeme filan gerek kalmadı. Dürüst olmak gerekirse, benim ilk Victoria’s Secret gecemde olduğumdan çok daha sakin görünüyorlardı.”




Heidi Klum’dan muhteşem dönüş Beş hafta önce dördüncü çocuğunu dünyaya getiren Alman model Heidi Klum, hamileliği sonrasında ilk kez podyuma çıktı. Alkışların ve tezahüratların odak noktası olan Klum, rahat tavırlarıyla gecenin tartışmasız yıldızıydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder