26 Ocak 2010 Salı

WD'den özel 14 Şubat hediyesi


Bu yıl Sevgililer Günü'nde sevdiklerinize, anılarınızı daima yaşatacak anlamlı bir hediye verin.



My Book ve My Passport serisi ile 2 TB' a kadar müzik, fotoğraf ya da video depolama imkanı sağlayan WD harici sürücüler, çoklu renk seçenekleri ve yeni tasarımlarıyla en güzel anlarınızı unutulmaz kılarken, sizlere anılarınızı saklayabileceğiniz güvenli bir ortam sunuyor.


WD My Book Elite ve My Book Studio sürücüleri 2 TB'a kadar depolama imkanı sağlarken, yeni modern tasarımı ile şimdi daha küçük ve daha zarif. WD My Book Elite ve My Book Studio taşınabilir sürücüleriyle neler depoladığınızı hatırlamak için kendi kişiselleştirilmiş sürücü etiketinizi oluşturabilirsiniz. Etiketi, sürücü takılı değilken dahi görüntüleyebilirsiniz. Ekranda, aynı zamanda kullanılabilir kapasite ve güvenlik durumunu da yer görebilirsiniz.





Yeni My Passport Essential ve My Passport Elite sürücüleri de 320 GB ile 640 GB arasında değişen kapasitelerde ve beyaz, mavi, kırmızı, gümüş ve siyah, anot edilmiş kırmızı, anot edilmiş mavi ve mangal kömürü siyah metalik gibi farklı renk ve kapasite seçenekleriyle sunuluyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder